Velkoobchodní systém

Boilies Boss2 - 1 kg/20 mm/Anštajn

Kód
5710
EAN
8592334015710
Výrobce
Skladem
333,00 Kč / ks s DPH
297,32 Kč / ks bez DPH
ks
ks

Kategorie

Popis produktu
Zeptejte se

Popis produktu

Je jakýmsi soukmenovcem Satana. Mají totiž společných několik konstrukčních prvku. Mezi nejdůležitější atributy patří především výrazná bylinná vůně na pozadí, s přídavkem kořeněných výtažků nejen z chilli. Všechny tyto zásadní atraktory jsou na přírodní bázi, což vkládá do Anštajna předpoklad prémiové nástrahy. Prvotní testy napověděly, že by měl výborně fungovat od jarních teplot vody cca 15°C do pozdního podzimu, snad až do zámrzu. V letních měsících bude dozajista excelovat. Anštajn je tvořen směsí středněhrubé zrnitosti se spíše rozpustnější pojivostí. Tedy je vhodné jej použít na vodách s menším množstvím drobných ryb. Všechny produkty s tímto názvem, mají několik společných jmenovatelů. Mezi nejdůležitější patří tzv. přírodní základ. Dá se říci, že u Anštajna většina námi senzoricky vnímaných signálů, pochází z výtažků přírodních bylin a koření. Je zcela evidentní, že v posledních letech, produkty postavené na takovýchto základech jsou úspěšnější, než klasické (s chemickou pachovou stopou). Nakonec i námi vyráběné produkty Přírodní játra a Satan se těší veliké oblibě díky přírodní konstrukci. Sice nikde není důkaz toho, že si všichni kapři libují v ostré kuchyni, avšak nám se toto osvědčilo. Alfa omega je však přesné nadávkování. V opačném případě se efekt nemusí dostavit, nebo dokonce může být záporný. Anštajn je zároveň produktem, stejně jako většina našich nástrah doslova napěchovaná enzymaticky upravenými proteiny, které jsou sami o sobě nositelem velice atraktivních potravních signálů. Anštajn je produktem, jenž vás jistě nezklame v období pozdního jara až do období těsně před zámrzem. Nakonec vyzkoušet můžete sami.
Výrobce: CSV

Zeptejte se

Máte dotaz nebo se chcete informovat?
Neváhejte se na nás obrátit!

Odpovíme Vám do 24 hodin.
Vaše údaje nebudeme nikde zveřejňovat.

X

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?
zašleme vám nové na vaši
emailovou adresu