Velkoobchodní systém

Skutečská 62 hodinovka - 4.-7.5.2023

Ahoj všem. U nás za kopcem se každoročně konají 62 hodinové, kaprařské závody dvojic pořádané místní organizací. V poslední době se ho účastní i opravdové špičky naší kaprařské závodní scény. I letos tomu nebylo jinak a kluci s Black carp, kteří si sem přijeli odpočinout po IBCC z Balatonu, byli nejen pro nás jasnými favority.

Los nás poslal na místo u hráze, což za normálních okolností je jedno z nejlepších. Ale teď, v období před třením se přes den ryba držela spíše u přítoku. Šance byla v noci, kdy se ryby při ochlazení stahovaly na hloubku, toho bohužel více dokázali využít sousedé z již zmiňovaného týmu.

První naší rybou byl parádní dlouhý šupík s váhou 15,79 kg, který nám sice dodal vítr do plachet, ale nakonec jsme do konce závodu až na pět ztracených ryb, z toho třech co se zdáli být velkými a třemi nebodovanými odchytali kapříkem vysazeným s váhou okolo 3,5 kg a jedním amurem. Top nástrahou po vyzkoušení snad všeho, co v arzenálu máme, se stala pop-up mořská pana 12mm zakápnutá aroma pop-up.

Při vyhlašováni výsledků se dovídáme, že končíme na desátém místě. Byla to naše první rodinná zkušenost na zavodním poli a není vyloučeno že poslední. Rádi jsme podpořili tento závod, který má místní organizace opravdu zmáknutý.

Za CSV Z+L carp fishing Málkovi.

X

Přihlášení

Zapomněli jste heslo?
zašleme vám nové na vaši
emailovou adresu